top of page

za 27 nov

|

Cruise Terminal Rederij Cascade

Dinercruise

Altijd al op cruise gewild? Grijp dan je kans op 27 november. Rotary Club Sittard-Geleen Deux Villes organiseert dan in Maasbracht een fundraisingbijeenkomst met een cruise op de Maas inclusief koffie, vlaai, museum, diner inclusief drank.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Dinercruise
Dinercruise

Tijd en locatie

27 nov 2021, 14:30 – 19:00

Cruise Terminal Rederij Cascade, Havenstraat 22, 6051 CS Maasbracht, Netherlands

Over het evenement

Altijd al op cruise gewild? Grijp dan je kans op 27 november.

Rotary Club Sittard-Geleen Deux Villes organiseert die dag in Maasbracht een fundraisingbijeenkomst met een cruise op de Maas imet de "Stadt Wessem" van Rederij Cascade.

Het programma bestaat uit een ontvangst met koffie en vlaai, een bezoek aan het scheepvaartmuseum en een cruise over de Maas. Tijdens de vaart zal een diner geserveerd worden. De leden van de club zullen zelf de handen uit de mouwen steken en er voor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Wij stellen het zeer op prijs om deze middag familie, vrienden, relaties en leden van andere serviceclubs op een gezellige manier te ontmoeten.

De deelnamekosten zijn €85,00 per persoon, all-in, inclusief drank.

U en uw introducé(e)s kunnen deelnemen door overmaking van het deelnamebedrag op rekening NL08 RABO 0162 2004 98 ten name van Rotary Club Sittard-Geleen Deax Villes onder vermelding van boottocht + naam + aantal personen. De betaling dient uiterlijk 15 november a.s. ontvangen te zijn.

De opbrengst van deze dag komt ten goede aan Stichting Koraal, die jongeren met een (licht) verstandelijke handicap en/of lichamelijke bperking wil aanmoedigen om meer te bewegen, mentaal te ontspannen én te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Men wil voor deze jongerenfietstochten organiseren onder begeleiding van buddy's, waarbij zij zelf verantwoordelijk zijn voor de eigen voorbereiding en hun fiets.

Het projectdoel is de aanschaf van de fietsuitrusting zoals fietsbroek, shirt, regenkleding schoenen en helm.

Programma

14:30 uur  ontvangst met koffie en vlaai op de "Stadt Wessem"

15:00 uur  groepsgewijs bezoek aan de het Maas Binnenvaartmuseum

16:00 uur  afvaart en aanvang diner

19:00 aanmeren en einde bijeenkomst

Wij verheugen ons erop u deze middag als cruisegast te mogen ontmoeten. U levert hiermee een welkome bijdrage aan ons goede doel en beleeft tevens een heel gezellige en infomatieve middag.

Met captains groet,

Dortis Pfeiffer

Voorzitter Rotary Club Sittard-Geleen Deux Villes

Deel dit evenement

bottom of page