top of page

ma 30 mei

|

Op de Vos

Lezing HersenStrijd fonds RC Sittard

Ik heb een fietsongeluk gehad toen het Belgisch Wielerprofpeleton ten val kwam door een aanrijding met motoren. Ik kon mijn niet weg vervolgen en even later lag ik samen met de belgische profwielrenner Stig Broekx op op de IC. Zo is een band ontstaan en zien Stig en ik elkaar op HersenStrijd events.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lezing HersenStrijd fonds RC Sittard
Lezing HersenStrijd fonds RC Sittard

Tijd en locatie

30 mei 2022, 18:30 – 22:30

Op de Vos, Hasseltsebaan 100, 6135 GZ Sittard, Netherlands

Over het evenement

Het HersenStrijd fonds

Het HersenStrijd fonds (https://www.hersenstrijd.org/) houdt zich bezig met het werven van fondsen voor onderzoek naar een nieuwe, individuele behandelmethode voor mensen met een hersenletsel. Om dit te realiseren is, dat begrijp je, geld nodig.

Zélf organiseren wij daarom evenementen (zie onze website) of sluiten we aan bij bestaande evenementen met als doel dat geld dat hard nodig is voor onderzoek in te zamelen. Bij deze willen wij de door jou genoemde service clubs in Sittard vragen om ons met dit goede doel te helpen. Presentatie

Ik heb een fietsongeluk gehad op de dag dat het Belgisch Wielerprofpeleton ten val kwam door een aanrijding met motoren. Ik kon destijds niet mijn weg vervolgen en heb een andere weg gekozen. Daar ben ik ten val gekomen. Een paar uur later lag ik samen met de belgische profwielrenner Stig Broekx op de IC in het Klinikum in Aken. Zo is een ‘band' ontstaan en zien Stig en ik elkaar op HersenStrijd events.

Dus ik kan je uitnodiging aannemen en kom persoonlijk een keer naar jullie bijeenkomst. Ik kan een presentatie houden mbt de link tussen mijn dwarslaesie en HersenStrijd. Een verhaal over het zien van mogelijkheden dus leren om te kijken naar wat kan en niet naar wat niet meer kan, gemotiveerd blijven en zo het woordje MAAR vervangen door het woordje EN.

Deze vertaalslag kun je in tal van situaties gebruiken.

Dit zouden we eventueel ook kunnen gebruiken om een goede doel actie te starten.

Ons appelsap project Recent hebben wij met een aantal vrijwilligers van het HersenStrijd fonds appels voor appelsap geplukt in de mooie boomgaard van Château Houthem St. Gerlach. De bomen in die boomgaard dragen hele oude rassen appels die niet meer gekweekt worden in Limburg. Inmiddels is het appelsap gebotteld en staan er van deze boomgaard 330 flessen klaar voor de verkoop. Daarnaast heeft de familie Tonino van Kasteel Geulle, 100 flessen appelsap geschonken aan onze organisatie voor de verkoop. Dit appelsap is afkomstig van appels uit hun boomgaard.

Een fles kost € 3,-.

We willen de Rotary Sittard vragen of jullie ons als goed doel willen uitkiezen en of jullie ons appelsap willen kopen als relatiegeschenk voor in een kerstpakket of als algemeen relatiegeschenk en daarmee het HersenStrijd fonds steunen.

Deel dit evenement

bottom of page